Kvinnor Lundhags Vandringsryggsäckar | Gneik 42 Regular-Short Ryggsäck Black

Rea!

Kvinnor Lundhags Vandringsryggsäckar | Gneik 42 Regular-Short Ryggsäck Black

SEK 1971.00 SEK 777.60

Kortare version av den avancerade ryggsäcken Gneik, perfekt för medellånga vandringar eller utflykter Ger stabilitet och ventilerande komfort för medellånga vandringar och utflykter året runt För alla aktiva människor som vandrare, folk på resa och…

I lager

Beskrivning

Kortare version av den avancerade ryggsäcken Gneik, perfekt för medellånga vandringar eller utflykter
Ger stabilitet och ventilerande komfort för medellånga vandringar och utflykter året runt
För alla aktiva människor som vandrare, folk på resa och andra äventyrare
Slitstark ryggsäck med stabilitet och ett vridstyvt ramsystem. Bra ventilation i ryggen. Robusta spännen, fästen och bärhandtag. Justerbar i två storlekar.
Den kortare versionen av Gneik, en avancerad ryggsäck med mycket god stabilitet och ventilerande komfort för medellånga vandringar eller utflykter. Utmärkta funktioner oavsett om du tillbringar tid utomhus med en hund, åker skidor med en pulka eller använder ryggsäcken med vandringsstavar.
Lundhags Gneik-ryggsäckar är perfekta för vinterturer med sin enkla och effektiva fastsättning på ett koppel eller en pulka utan behov av ytterligare justeringar. Robusta spännen och fästen i aluminium med möjlighet att fästa mindre ryggsäckar från Lundhags för ökad packvolym. Stabil och homogen extern ramkonstruktion som klarar tung belastning. Handskvänliga blixtlåslöpare och fästen för vandringsstavar/isyxa gör denna ryggsäck mycket mångsidig.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kvinnor Lundhags Vandringsryggsäckar | Gneik 42 Regular-Short Ryggsäck Black”
  • Gratis frakt
  • Säker betalning
  • 30 Dagars gratis retur
  • Betalningsmetoder: